Beauty Note – Tělová péče

Dobré ráno, tentokrát se posuneme od obličeje a krku níže 🙂

S chladnějším počasím a začátkem topné sezony se mi hodně změnila pokožka a musím si dávat pozor na její vysušování. Vybírám proto sprchové gely, které nevysušují, musím pokaždé použít tělové mléko. Snažím se používat i zpevňující přípravky na zlepšení povadlé kůže po těhotenství.

Aktuálně mám v koupelně:

Balea MED krémovo-olejový sprchový gel17 – mám po něm pocit jemně umyté pokožky, nikde mě nic nepne, nevysušuje.

Lactacyd Pharma – intimní mycí gel s antibakteriální přísadou určený pro období těhotenství, při periodě nebo při sportu. Tuto novinku jsem ocenila zejména při poporodní péči, předtím jsem byla zvyklá používat klasický Lactacyd. Balení s pumpičkou oceňuji, měl by ji mít každý přípravek :-).

Výživné zpevňující tělové mléko Q10+ Nivea – voní jako klasický Nivea krém z našeho dětství a vyživuje pokožku. Jen by se mohl dříve vsáknout. Když se chci hned obléct, oblečení se lepí a není to ono. Na noc mi vyhovuje víc. V této řadě je i bílé mléko, které není tak hutné, ale to mi nevoní a nemám po něm vláčnou pokožku. Potřebovala bych kombinaci obou :-D.

Co teď máte ve sprše? Taky používáte v zimě spíš krémové a olejové přípravky? Jakou máte vychytávku na suchou pokožku? 😉

IMG_9306

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Beauty se štítky , , , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

10 reakcí na Beauty Note – Tělová péče

  1. neter napsal:

    Ted aktualne sprchovy olej od Loccitane Amande , to je neco uzasneho , zvlacni, uzasne voni a nezustava po nem film a neni treba se mazat,da se pouzit i na holeni nohou 🙂 , lactacyd mam obycejny s pumpickou , baleni jeste od porodnice 🙂 a na vlasy pouzivam brezovy sampon z Finska

  2. Sedmi napsal:

    hezky, ten sprchac od baley zkusim, az se zase dostanu do dm… ja pouzivam, pokud stiham teda, dove krem, ten v kelimku…

  3. I love Balea ! It’s ideal cosmetic for body: D

Napsat komentář